Γιάννης Πλούταρχος: Τα παιδιά του στόλισαν το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο (Photos)
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Τα παιδιά του στόλισαν το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο (Photos)

Τα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου με τη βοήθεια πάντα της μαμάς τους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού!

Μία από τις κόρες του δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες σε instastory και είδαμε πρώτη φορά το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Κακοσαίου στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Ο Γιάννης Πλούταρχος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγο του, Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο τραγουδιστής είναι ευτυχισμένος πατέρας, αφού έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει τυχερός που την γνώρισε και πως είναι ο άνθρωπός του.

«Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο.

Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά "θέλω" σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής».

Δείτε στην παρακάτω gallery το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας του Γιάννη Πλούταρχου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved