Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Μπήκε στο μήνα της και ανυπομονεί: «Τέσσερις εβδομάδες έμειναν...»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη περνάει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και μάλιστα απόλυτα ταιριαστοί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε νέο τους στιγμιότυπο, που δημοσιεύουν στα social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα της, αλλά και την κατάστασή της ανάλογα με τον μήνα που διένυε. Η ίδια αισθάνεται μεγάλη ανυπομονησία για τον ερχομό του μωρού της και δεν μπορεί να περιμένει στιγμή μέχρι να το σφίξει στην αγκαλιά της.

Σήμερα (18-11) δημοσιεύοντας ένα story στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram που απεικονίζει μια παπάγια, θέλησε να ενημερώσει τους followers της ότι ξεκίνησε για εκείνη και τον σύντροφό της η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του τοκετού, μιας και είναι και επίσημα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της: «Ήμουνα ψυχολόγο και με το που τελείωσα σε μια γρήγορη ματιά μου έριξα στα μηνύματά μου συνειδητοποίησα ότι αυτή η παπάγια σας αναστάτωσε σαν ότι πάω τώρα να γεννήσω ή τώρα γεννάω, όχι! Η παπάγια σημαίνει ότι μπήκα μόλις στο μήνα μου! Τώρα δε γεννάω. Σε τέσσερις εβδομάδες; Τέσσερις εβδομάδες; Μπορεί! Τώρα όχι!»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες πληροφορίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved