Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, Χριστιάνας- Οι τρυφερές ευχές της!

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της και είναι η απόλυτη προτεραιότητά σε οτιδήποτε και να κάνει. Σήμερα (18-11) η κόρη της, Χριστιάνα  Μπέτα είχε τα γενεθλιά της. 

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να ευχηθεί στην κόρη της με ένα ξεχωριστό post στο Instagram, μιλώντας πολύ τρυφερά για εκείνη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πέρα από το τραγούδι, που είναι η μεγάλη της αγαπή, η πρώτη της προτεραιότητα είναι οι δυο κόρες της, η Χριστιάνα και η Ανδριάννα, που καθημερινά είναι δίπλα τους σε όλα και τις στηρίζει σε κάθε νέο τους βήμα και σε ο, τι επιλέξουν. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και συνέχεια δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της.

Την Παρασκευή (18-11) η Χριστιάνα Μπέτα είχε τα γενέθλιά της και η μητέρα της της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μια μεγάλη έκπληξη στην κόρη της, μιας και σε βραδινή τους έξοδο της έφερε δυο τούρτες και τις έσβησε, με όλους να της τραγουδούν το Happy Birthday!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Χρόνια σου πολλά καλη μου ψυχή…είσαι ένα ευλογημένο παιδί κι εγώ μια ευτυχισμένη μητέρα γιατί με αξιώνει ο θεός κάθε χρόνο να σε βλέπω γεμάτη υγεία και καλό άνθρωπο …να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή … η αδερφή σου εγώ και ο πατέρας σου είμαστε πάντα κοντά σου… Σε λατρεύω…"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved