Showbiz

«Κόλαφος» η Ηλιάδη για την εκπομπή Super Κατερίνα: «Την επόμενη φορά θα υπάρχουν νομικές συνέπειες»

Gossip-tv Team

Φανερά ενοχλημένη είναι η Αγγελική Ηλιάδη με την εκπομπή, Super Κατερίνα και το αποκάλυψε μέσα από τα social media.

Η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον τρόπο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα» τη συνέντευξη που έδωσε, καθώς σύμφωνα με την ίδια δεν προβλήθηκαν στον αέρα όλες οι δηλώσεις της, αλλά μόνο το θέμα που ήθελε η εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως ενώ επέλεξε την συγκεκριμένη εκπομπή για να μιλήσει για το νέο της τραγούδι, οι συντελεστές πρόβαλλαν μονάχα το απόσπασμα, στο οποίο μιλάει για το ριάλιτι που θέλει να ετοιμάσει η Πόπη Μαλλιωτάκη σχετικά με τη ζωή της και τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Έχουμε την κυκλοφορία του νέου μου βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Με τα μάτια σου το λέω" τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Στα γυρίσματα έδωσα μια συνέντευξη και αποκλειστικά πλάνα από το βίντεο κλιπ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έπειτα από συνεννόηση πάντα με την εταιρεία μου, αποφασίσαμε, αφού υπήρχε διάθεση από όλες τις εκπομπές, αποφασίσαμε να το κάνουμε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί και εγώ είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι μαζί της. Πήραμε αυτή την απόφαση, έχοντας μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό της», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα με τα όσα είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved