Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Οι βουτιές στη θάλασσα με το γιο του και το τρολάρισμα στους followers του!

Gossip-tv Team

O Γιώργος Λιάγκας λατρεύει την κολύμβηση και τα τελευταία χρόνια ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, ενώ μαζί του έχει πάντοτε την καλύτερη παρέα, τα παιδιά του. 

Ο παρουσιαστής, αν και έχει εκμυστηρευτεί πολλές φορές ότι δεν είναι λάτρης της γυμναστικής, παρόλα αυτά επιλέγει να συνδυάζει γυμναστική και διασκέδαση, επιλέγοντας την κολύμβηση.

Το Σάββατο (19-11) το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα υπέροχο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον παρουσιαστή να βουτά στη θάλασσα με το γιο του και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Ο παρουσιαστής μέσα από δημοσιεύσεις που έχει κάνει και στο παρελθόν, μας έχει αποκαλύψει ότι είναι χειμερινός κολυμβητής και μάλιστα ότι επιλέγει την συγκεκριμένη ασχολία γιατί τον χαλαρώνει πάρα πολύ.

Ο Γιώργος Λιάγκας διάλεξε σήμερα να έχει στην παρέα του το γιο του, με τον οποίο μάλιστα απεικονίζονται και μαζί στο βίντεο να κάνουν βουτιά στην θάλασσα. Μάλιστα, θελοντας να σχολιάσει χιουμοριστικά την όλη εικόνα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε στην λεζάντα του βίντεό του: Still summer… Και καπως ετσι φτανουμε Χριστουγεννα….

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved