Showbiz

Αθανασίου: Παρέχει νομική και ψυχολογική βοήθεια στα θύματα της «Κιβωτού του Κόσμου»- Η ανάρτησή του

Gossip-tv Team

Ο Μάριος Αθανασίου, με μια ανάρτησή του στο Instagram ήθελε να τονισει ότι είναι δίπλα στα άτομα που έχουν δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά στην "Κιβωτό του κόσμου". 

Κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες, με όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει για την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "Κιβωτός Του Κόσμου", με τα λεγόμενα όλων όσων καταγγέλουν αν προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο Μάριος Αθανασίου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, λέγοντας σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι έτοιμος να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια σε εκείνον που θα τον χρειαστεί. Μάλιστα τόνισε ότι θα προσφέρει όχι μόνο νοική βοήθεια, αλλά και ψυχολογική, που ίσως είναι και το σημαντικότερο!

Ο Μάριος Αθανασίου είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα που άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και αρχίζουμε τις τελευταίες ημέρες και μιλάμε για κακοποιητικές συμπεριφορές και ίσως παραβατικές σε ακραίο βαθμό σε κάποιες δομές… Και ξαφνικά πέφτουμε από τα σύννεφα. Όχι όλοι. Κάποιοι ξέρουν, κάποιοι έχουν υποστεί. Δεν παίρνω τη θέση κανενός…

Όμως επειδή θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ ζητώ την εμπιστοσύνη σας, θα ήθελα όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σοβαρή ή έχει υποστεί κάτι ή έχει πληροφορίες που μπορεί να τεκμηριώσει, θα ήθελα να έρθει σε επαφή μαζί μου. Μπορώ να παρέχω δικηγόρο και άλλες δυνατότητες, αν χρειάζεται κάποια ψυχολογική υποστήριξη ή ό,τι άλλο χρειαστεί. Οφείλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved