Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Έχετε δει την Ελληνίδα σωσία της; Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! (videos)

Gossip-tv Team

Ναυσικά Χιώτη όπως λέμε... Έλενα Παπαρίζου! Γιατί η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει σωσία και μάλιστα τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok έχουν γίνει viral! 

«Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πολύ!» είχε δηλώσει παλιότερα η Ναυσικά Χιώτη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύπτοντας αμέσως μετά:

«Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω. Στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ. Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το «Τρελή Καρδιά, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Ναυσικά Χιώτη για την ομοιότητά της με την Έλενα Παπαρίζου.

Η Ναυσικά Χιώτη πράγματι μοιάζει πάρα πολύ στην όμορφη τραγουδίστρια και μάλιστα όπως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί την κοιτάνε λίγο περίεργα όταν τη συναντούν σε εξόδους της.

Η Ναυσικά, έχει ανεβάσει στο Tik Tok βίντεο κατά τα οποία η ίδια τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες της Έλενας και όλα τους έχουν γίνει viral. Δείτε κάποια παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των δύο πανέμορφων γυναικών για να διαπιστώσετε και εσείς την ομοιότητά τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved