Backstage photos από τη φωτογράφηση Χριστοφόρου-Παπαδόπουλου-Αδαμαντίδη-ONE! Συνεργασία - έκπληξη
Showbiz

Backstage photos από τη φωτογράφηση Χριστοφόρου-Παπαδόπουλου-Αδαμαντίδη-ONE! Συνεργασία - έκπληξη

Backstage από τη φωτογράφιση και τα γυρίσματα του trailer του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και του Γιώργου Παπαδόπουλου με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τους ONE, με αφορμή την ολοκαίνουρια χειμερινή συνεργασία, στην Κύπρο.

Η ολοκαίνουρια συνεργασία του χειμώνα είναι γεγονός και είναι στο “Notes Live” !!!! Από 3/12 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος έρχονται να “ταράξουν τα νερά” της Μεγαλονήσου και να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο μαγαζί - σημείο αναφοράς της Κύπρου!



Για όλο το Δεκέμβριο και την εορταστική περίοδο κάθε Σάββατο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος συναντούν το Ελληνικό Boy Band “ΟΝΕ” ενώ κάθε Κυριακή υποδέχονται το μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη , ενώνοντας τις δυνάμεις τους στο μεγαλύτερο party του χειμώνα!

Το trailer έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου Άλεξ Κωνσταντινίδη και η φωτογράφιση από την ταλαντούχα Ρούλα Μονιάκη, ενώ στο backstage όλοι πήραν μία γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί στο πιο hot - winter live πρόγραμμα.

Στην παρέα τους κάθε Σάββατο και Κυριακή η Kianna και η Χριστίνα Κυριάκου.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved