Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το ανέλπιστο περιστατικό στο δρόμο και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Gossip-tv Team

Ένα απροσδόκητο περιστατικό βίωσε η Μαρία Ηλιάκη στο δρόμο και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της.

Η παρουσιάστρια, όπως περιγράφει στο βίντεο της, εισέπραξε ένα όμορφο χαμόγελο από μια κοπέλα όταν σταμάτησε σε διάβαση για να περάσει.

Αυτό όπως είπε είναι κάτι που δεν της συμβαίνει συχνά και έτσι θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια καθώς αυτή η κίνηση της έφτιαξε τη μέρα.

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ότι εκτός του ότι είναι πολύ μεγάλη γιορτή σήμερα – χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, την αγαπώ πολύ αυτή τη γιορτή – είχα πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Βλέπετε και το μάτι. Να σας πω τι μου έφτιαξε τη διάθεση; Μια κοπέλα στη διάβαση εδώ στη Νέα Σμύρνη.

Εγώ γενικά στους δρόμους, αφήνω και περνάνε και σε στοπ, και διαβάσεις.. Είμαι κουλ στο δρόμο, προσπαθώ να μην έχω πολλά νεύρα και να δίνω γενικώς προτεραιότητα στον κόσμο, ειδικά στους πεζούς. Αυτό μου έχει μείνει από την Ελβετία. Όπου βλέπω διάβαση σταματάω. Φυσικά το 90% δε σκάει ποτέ ούτε ένα χαμόγελο, ούτε ένα ευχαριστώ, τίποτα. Σήμερα, μια κοπέλα σε μια διάβαση, μια μελαχρινή. μου έσκασε ένα χαμόγελο. Μου έφτιαξε το βράδυ. Σε ευχαριστώ όποια κι αν είσαι» αναφέρει στο βίντεo της η Μαρία Ηλιάκη.

Δες το βίντεο παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved