Μαραντίνης – Γεωργαντάς:  Παρέα για καφέ και κουβεντούλα σε εμπορικό κέντρο
Showbiz

Μαραντίνης – Γεωργαντάς: Παρέα για καφέ και κουβεντούλα σε εμπορικό κέντρο

Σε μια σπάνια κοινή έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Θέμη Γεωργαντά παρέα με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι δυο φίλοι παρά το γεγονός ότι κάνουν στενή παρέα, σπάνια θα τους δεις μαζί, αφού ο χρόνος τόσο του παρουσιαστή όσο και του τραγουδιστή είναι περιορισμένος.

Αυτή τη φορά όμως ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πολύ χαλαρές στιγμές να απολαμβάνουν τον καφέ τους μετά από ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε το άγχος του σχετικά με το πώς τα παιδιά του θα διαχειριστούν τυχόν πληροφορίες του διαδικτύου αναφορικά με τους γονείς του.

«Από πολύ μικρά τους είχαμε πει γιατί κάποιος μπορεί να χαιρετάει τη μαμά και τον μπαμπά στον δρόμο και τους έχουμε ενημερώσει ότι σε αυτή τη δουλειά ένα κομμάτι αφορά στον Τύπο και πράγματα που μπορεί να γραφτούν για τη μαμά και τον μπαμπά που μπορεί να είναι είτε αληθινό, είτε υπερβολικό, είτε λάθος, είτε περίεργο.
Τους έχουμε πει ότι μπορεί να ακούσουν κάτι από κάποιον συμμαθητή τους, οπότε εγώ αυτό που τους έχω πει είναι ότι αν κάτι σας προκαλέσει εντύπωση ή σας παραξενέψει σε σχέση με την πραγματικότητα που βιώνετε, είναι καλό να το συζητήσουμε για να σας εξηγήσω κι εγώ τι μπορεί να συμβαίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved