Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν είναι πια μαζί - Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν είναι πια μαζί - Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ακουστεί για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Τι τελικά η ισχύει; 

Την είδηση έδωσε σήμερα η εκπομπή, Πρωινό Μας!

Στο πρωινό αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού υπάρχουν εδώ και μήνες, όμως και οι δυο το είχαν διαψεύσει.

Στο πρωινό Μας, ανέφεραν πως δεν είναι πια ζευγάρι, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Ωστόσο μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση τους αν πάνε και οι δυο στο survivor all star!

Πάντως η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Καννελοπούλου τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Να σας θυμίσουμε από πότε ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού

Μόλις ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το "Asia Express" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να "φουντώνουν" όλο και περισσότερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων εδώ στην Αθήνα με τους οποίους και παρακολούθησε ροκ συναυλία.

Οι φήμες βέβαια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί.

Όταν όμως είδαμε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία οι φήμες περί χωρισμού σταμάτησαν... Όμως ουδείς ήξερε τι τελικά συμβαίνει ανάμεσά τους έως και σήμερα που έγινε η αποκάλυψε στο Πρωινό Μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved