Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος, δυόμιση χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά
Showbiz

Μπουράκ Χακί: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος, δυόμιση χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί με μία γοητευτική κοκκινομάλλα που του έχει κλέψει -όπως δείχνουν τα πράγματα- την καρδιά!

Ο Τούρκος πρωταγωνιστής ο οποίος έχει παίξει και σε πολλές ελληνικές ταινίες, όπως το Σμύρνη μου αγαπημένη, φαίνεται πως έχει βρει ξανά την προσωπική του ευτυχία, δυόμιση χρόνια μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο Χαρά Παππά.

Σύμφωνα με τη Real η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι συμπατριώτισσα του. Ο λόγος για την πολύ όμορφη Naz με την οποία ο Μπουράκ Χακί προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρ' όλο που οι Τούρκοι παπαράτσι δεν τους αφήνουν ήσυχους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι από τότε που είναι μαζί απομονώνονται στο υπέροχο κτήμα που διαθέτει ο ηθοποιός στο χωριό Γκιουνειλί, για να απολαύσουν τον έρωτά τους. Συχνά βέβαια, στην παρέα τους προστίθεται και ο 14χρονος πλέον γιος του Μπουράκ Χακί, ο Ρουζγκιάρ ο οποίος δηλώνει πάντα πολύ περήφανος πατέρας.

Πάντως, η σχέση του Μπουράκ Χακί με την Χαρά Παππά υπήρξε από τις πιο πολυφωτογραφημένες. Η Ελληνίδα καλλονή, λίγο μετά τον χωρισμό τους είχε δηλώσει σχετικά: «Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Αλλά δε μετανιώνω για τίποτα από τα προηγούμενα, γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή τη σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Ζουσα πραγματικά όπως ένιωθα. Για αυτό έφυγα και στην Τουρκία. Ο Μπουράκ όταν του είπα για το GNTM, δεν το συζήτησε. Μου είπε να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη. Η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Μπουράκ. Ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να είναι καλά. Είναι καλές οι σχέσεις μας. Χαίρομαι πολύ για εκείνον».

Δείτε φωτογραφίες της νέας αγαπημένης του Μπουράκ Χακί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved