Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μπακοδήμου: «Δε με σεβάστηκαν»
Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μπακοδήμου: «Δε με σεβάστηκαν»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν να βρεθεί σήμερα (4/12) στην εκπομπή Γεια σου, στον ΣΚΑΙ, που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη και η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks εξήγησε τους λόγους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι δεν τη σεβάστηκαν.

«Λοιπόν παιδιά, ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες που με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά, από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα εγώ πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και τη σχετική αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media.

Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους να παρερευθώ στο πλατό τους και δεν είναι καθόλου τιμητικό για εμένα να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει και μόνη μου προαναγγέλομαι, είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Μόνοι τους με παίρνουν τηλέφωνο και με κάλεσαν για να με έχουν κοντά τους και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved