Θυμάσαι την Ξανθή Τζερεφού από το GNTM; Η αλλαγή στην εμφάνισή της μας άφησε άφωνους
Showbiz

Θυμάσαι την Ξανθή Τζερεφού από το GNTM; Η αλλαγή στην εμφάνισή της μας άφησε άφωνους

Την Ξανθή Τζερεφού την γνωρίσαμε ως plus size model μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Η νεαρή κοπέλα είχε εντυπωσιάσει κριτές και τηλεοπτικό κοινό, αφού το κατάλευκο δέρμα της και τα φυσικά κόκκινα μαλλιά της δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Ωστόσο, το κορίτσι που έχεις στο μυαλό σου δεν θα σου θυμίσει σε τίποτα, εκείνη την κοπέλα αφού πλέον δεν ανήκει στην κατηγόρια των plus size. Έχει μείνει μισή και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα social media, θα δείτε την τεράστια αλλαγή.

«Δεν έχω χάσει γραμμάριο, όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου δεν έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποια αλλαγή επάνω σου... Οπότε είμαι η ίδια, συνεχίζω να είμαι 72 κιλά οπότε όχι δεν έγινε καμία πρόταση από εταιρεία. Εννοείται πως θέλω να δουλέψω σαν plus size μοντέλο», έγραφε πριν από περίπου δυο χρόνο στις φωτογραφίες της που ήδη φαινόταν η αλλαγή στο κορμί της. Πλέον όμως η αλλαγή είναι ακόμη μεγαλύτερη και σίγουρα ζυγίζει πολύ λιγότερο από εκείνα τα κιλά.

Πέρα όμως από τα κιλά της, θα παρατηρήσετε πως η Ξανθή Τζερεφού έχει μακρινή λίγο το μαλλί της και τα έχει ανοίξει λίγο στο χρώμα. Η ίδια παραμένει μια κούκλα και σε κάθε ανάρτηση που κάνει οι διαδικτυακοί της «λιποθυμούν».

Δείτε στην παρακάτω gallery το πως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved