Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»
Showbiz

Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και της άλλαξε την κοσμοθεωρία της 

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου.

Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπώ περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες».

Η μάχη με το αυτοάνοσο

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τη σκληρή μάχη που δίνει με αυτοάνοσο νόσημα από το 2007 και το πως έμαθε να ζει μαζί με αυτό.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση».

«Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή. Στη ζωή μου όσες φορές φοβήθηκα έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς για αυτήν», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» που κυκλοφορεί αύριο με «ΤΑ ΝΕΑ» Σαββατοκύριακο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved