Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Στα 15 μου ξεκίνησα την μάχη με την ανορεξία»

Gossip-tv Team

Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» με αφορμή τα 15 χρόνια ζωής της Ανάσας, της εταιρείας υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε πάλεψε και η ίδια με την ανορεξία, ενώ ρωτήθηκε και για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

«Νιώθω τόσο περήφανη, νιώθω τόσο συγκινημένη γιατί η Ανάσα έγινε 15 χρονών! Στα 15 μου, λοιπόν, και εγώ ξεκίνησα την μάχη μου με την ανορεξία. Είναι μια μέρα σημαδιακή και μια περίοδος σημαδιακή για την δική μου την ζωή», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα και συνέχισε:

«Είναι μια μέρα γιορτής. Είναι μια μέρα χαράς. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που έχει δοκιμασίες, έχει δυσκολίες αλλά είναι σημαντικό πως το βλέπεις, από ποια σκοπιά το κοιτάς, αν είσαι αισιόδοξος και με πόση φόρα τελικά φροντίζεις να την ζήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Και για σένα και για τους άλλους».

Τέλος, όταν η ίδια ρωτήθηκε για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, είπε. «Είπαμε, είναι μια μέρα χαράς και γιορτής. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved