Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το απίστευτο σχόλιο της κόρη της που δεν περίμενε! - Επική η αντίδρασή της

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021 την μονάκριβή κόρη της. Από εκεί την στιγμή είναι αχώριστες και η παρουσιάστρια είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, εμπειρίες, συμβουλές.

Σήμερα (11/12), η ίδια δημοσίευσε ένα πολύ αστείο βίντεο με την κόρη της, Κατερίνα και όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι «έλιωσαν» στο γέλιο. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Μαρία Ηλιάκη έχει ένα σύντομο διάλογο με την κόρη της, η οποία και δεν διστάζει να απαντά με ειλικρίνεια σε όλα τα ερωτήματα της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη τράβηξε ένα στιγμιότυπο λίγο αφότου ξύπνησε, έχοντας το γνωστό "bed hair", με το οποίο λίγο-πολύ ξυπνάμε όλες.

Όταν λοιπόν ρώτησε την Κατερίνα πώς της φαίνονται τα μαλλιά της, εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει «χάλια». Τότε όμως η παρουσιάστρια επέμεινε και την ρώτησε ξανά, με τη μικρή Κατερίνα να απαντά το ίδιο.

Τότε η Μαρία Ηλιάκη με χιούμορ είπε:«Όχι και χάλια. Γι' αυτό το ξανθό μιλάει όλη η Αθήνα. Θα σε ακούσει και ο Βιλλιώτης και θα έχουμε άλλα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved