Showbiz

Ιωάννα Σαρρή: Η σχέση με τον Σαμπάνη, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης και οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Gossip-tv Team

Χθες (13/12) πραγματοποιήθηκαν τα MadWalk και πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών, είτε για απολαύσει την βραδιά, είτε για περπατήσει και να τραγουδήσει στην πασαρέλα.

Ανάμεσα στους επωνύμους που βρέθηκαν εκεί, ήταν και η Ιωάννα Σαρρή, σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα μοναδικό outfit.

Το μοντέλο, μάλιστα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης αλλά και τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Είναι κάτι ευχάριστο, οπότε νιώθω ωραία που με ρωτούν για τη σχέση μου με τον Γιώργο Σαμπάνη. Δεν θα έρθει ο Γιώργος να με δει απόψε, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ αλλά του έχω στείλει φωτογραφία και έχει τρελαθεί με το outfit. Μου λέει να το αγοράσουμε και να το πάρουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πάρα πολλά δώρα, είναι καλός, με έχει μάθει πια», είπε αρχικά η Ιωάννα Σαρρή.

Στη συνέχισε σχολίασε τις φήμες εγκυμοσύνης, λέγοντας:«Στην αρχή οι φήμες εγκυμοσύνης δεν με ενόχλησαν. Σιγά-σιγά όμως, όσο σκεφτόμουν ότι είναι κάτι τόσο όμορφο και λεπτό για μια γυναίκα, άρχισε λίγο να με ενοχλεί, τώρα όμως ξεχάστηκε. Πάμε παρακάτω».

Όσον αφορά, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον σύντροφό της απάντησε: «Θα δείξει».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved