Showbiz

Γκλέτσος: Η σχέση του σήμερα με τη Βάσια Τριφύλλη, η σκηνοθέτιδα κόρη του και ο χωρισμός

Gossip-tv Team

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για πολλά θέματα τόσο που τον αφορούν όσο και της επικαιρότητας.

Ερωτώμενος από τον Νίκο Συρίγο για τη σχέση του σήμερα με τη Βάσια Τριφύλλη με την οποία είχε καβγαδίσει ζωντανά σε εκπομπή σε προεκλογική περίοδο, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά:

«Μπορούν και να χαλάσουν οι φιλίες, όχι για τα κόμματα. Για μία ιδεολογία, για μία αξία… Και δεν αναφέρομαι στη Βάσια, την οποία αγαπώ και είμαστε φίλοι. Βεβαίως μπορούν να χαλάσουν, ακόμα και συγγένειες».

Ως πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» κατά την οποία είχε συναναστραφεί με Ρομά, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από σφαίρα αστυνομικού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει τεράστια κεφάλαια για την ενσωμάτωσή τους. Κάποιοι… ειδικοί τα έφαγαν και αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και αναγκάζονται να βρίσκονται σε συνεχή παρανομία. Έχουμε και μία αστυνομία, που κάποιοι χωρίς να είναι καλά εκπαιδευμένοι, είναι θερμοκέφαλοι».

Ερωτώμενος για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να επιστρέψει στο θέατρο, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι είναι τρεις τελείως διαφορετικές υποθέσεις. Όπως τόνισε, η δικαιοσύνη, στην περίπτωση του Φιλιππίδη θα πρέπει να βγάλει το «κοστούμι» και να αποφασίσει πόσα χρόνια θα πρέπει να μείνει στη φυλακή ενώ για τον Λιγνάδη σχολίασε:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα πρέπει να κάτσει πολύ στη φυλακή». Όσο για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως ο κόσμος θα αποφασίσει, ωστόσο ο ίδιος δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Σε ό,τι αφορά την κόρη του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι εκτός από τις σπουδές της, ασχολείται και με τη σκηνοθεσία ενώ μίλησε και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι σύντροφοι της κόρης του: «Είναι πολύ ψαρωμένοι… Έρχονται μπροστά μου και κάνουν ότι δεν είναι μπροστά μου, ότι δεν υπάρχω!».

Ο ηθοποιός κατέληξε μιλώντας για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Ρούλα Κορομηλά: «Η Ρούλα είναι η Ρούλα, είναι über alles. Εάν μου ζητήσει η Ρούλα Κορομηλά να κάνω τον βοηθό της θα πάω τρέχοντας και χωρίς αμοιβή».

Δείτε τι άλλο είπε και για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την τελευταία του σύντροφο, όπως διέρρευσε στα media...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved