Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν έχω ξεχάσει τον πρώτο μου έρωτα. Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

Gossip-tv Team

 

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια είναι μόνη της εδώ και έξι χρόνια και τόνισε πως δεν έχει ξεχάσει ποτέ τον πρώτο της έρωτα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν ο πρώτος μου έρωτας ο οποίος δεν ξεχνιέται ποτέ. Ήμουν μικρή. Δεν υπάρχει στη ζωή. Ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα. Ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Με λάτρευε. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε γυναίκα.»!

Η Άντζελα Δημήτριο είπε χαρακτηριστικά: «Με έμαθε πώς να πιάνω το πιρούνι, το μαχαίρι και το κουτάλι και να τρώω. Να σκουπίζω πρώτα το στόμα μου και μετά να πίνω κρασί ή νερό. Αυτός ο άνθρωπος με έβαλε με βιβλία στο κεφάλι να με μάθει να περπατάει για να με πηγαίνει σε δεξιώσεις που έκανε. Μετά από αυτόν τον άνθρωπο, οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο είχα δίπλα μου το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν εκείνος. Αυτός ο άνθρωπος με γαλούχησε, με δημιούργησε. Αυτός ο άνθρωπος με αγαπούσε πραγματικά. Νοιαζόταν για εμένα.»!

Και τόνισε στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο είσαι μαζί του και στα καλά και στα άσχημα. Σίγουρα έχω αγαπηθεί και αγαπήσει, αλλά πάντα ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται. Υπήρχαν διάφοροι λόγοι που δεν παντρευτήκαμε με αυτό το άτομο. Το ’97 που έκανα αυτή τη μεγάλη επιτυχία εκείνος έφυγε από τη ζωή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved