Showbiz

Άννα Φόνσου: Η τραυματική εμπειρία από τα Χριστούγεννα - «Συνήλθα στο νοσοκομείο»

Gossip-tv Team

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα ευτράπελο από περασμένα Χριστούγεννα.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έζησε τραυματικά Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, καθώς λιποθύμησε και συνήλθε στο νοσοκομείο.

Αρχικά, η Άννα Φόνσου ανέφερε:«Στην Τήνο που μεγάλωσα οι Καθολικοί κάνουν αναπαράσταση ζωντανά, βάζουν ένα παιδάκι να κάνει τον Χριστό, τους Μάγους και τα λοιπά. Κι εμένα με έβαλαν να κάνω τον Χριστό. Εγώ, όμως, δεν ήθελα, ήθελα να έχω πιο πολλή δράση, μίλαγα και ερχόταν η καλόγρια και μου έλεγε “μην μιλάς βρε Άννα, μιλάει το μωρό που μόλις γεννήθηκε;».

Στη συνέχεια αφηγήθηκε και τα τραυματικά Χριστούγεννα που έζησε:«Ο πρώτος μου άντρας ήταν στη Νέα Υόρκη. Μου λέει “θα έρθεις μόνη σου”, γιατί αυτός δούλευε εκεί. Φτάνω με το αεροπλάνο και λένε “όσοι είστε Α’ θέση θα έρθει να σας παραλάβει το ελικόπτερο. Εγώ εκεί τρελάθηκα. Μας παίρνει το ελικόπτερο και προσγειωνόμαστε στην ταράτσα της Pan American».

Και πρόσθεσε:«Εκεί μπαίνουμε σε ένα ασανσέρ, από κάτω με περίμενε ο άντρας μου. Και για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη γίνεται μπλακ-άουτ και σταματάει το ασανσέρ. Επανήλθε μετά από δευτερόλεπτα. Εγώ συνήλθα στο νοσοκομείο, γιατί λιποθύμησα. Βλέπει ο άντρας μου μία να την κουβαλάνε στο νοσοκομείο, είχε έρθει να με πάρει με τον Βασίλη Φωτόπουλο. Ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων. Από τότε δεν μπαίνω σε ασανσέρ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved