Showbiz

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στο Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Κιμούλη και όχι μόνο…

Αρχικά ανέφερε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι κακή συμπεριφορά. Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους.»!

Και πρόσθεσε στον δημοσιογράφο, Νίκο Κανάκη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απαράδεκτος γιατί έγινε παραβατικός. Η αχαλίνωτη λίμπιντό του δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει, την άφηνε ελεύθερα, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει.»!

Και αποκάλυψε: «Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω και πήγε και της τον ακούμπησε.»!

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, επίσης είναι φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι, να τραγουδάω.»!

Και έστειλε μήνυμα στον Παύλο Χαϊκάλη: «Παύλο Χαϊκάλη είναι ανοησίες αυτά, σύνελθε και γύρνα στο επάγγελμα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, εξαιρετικός αλλά στη ζωή είσαι λίγο χαζός. Είναι λίγο χαζός, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε θέλω».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved