Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζει την πρώτη αλλαγή για το 2023 με την οικογένειά της- Το story που την πρόδωσε

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη με την οικογένειά της, ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι, με την ίδια να μοιράζεται ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το νέο τους σπίτι. 

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, που πριν από λίγο καιρό απέκτησαν την κορούλα τους, την μικρή Κατερίνα, που είναι γλυκύτατη και τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η ίδια αυτήν την φορά, αποφάσισε μέσα από το προφίλ της στο Ιnstagram να αποκαλύψει πώς αποφάσισε μαζί με την οικογένειά της να μετακομίσουν σε νέο σπίτι και έτσι μας έδειξε μερικές γωνιές από το νέο τους σπίτι.

Άλλωστε, ήδη μας είχε ενημερώσει πώς θα μείνουν στην Ελλάδα μόνιμα, μιας και ο Στέλιος Μανουσάκης δουλεέυει πλέον ως γυναικολόγος εδώ. «Υπό κατασκευή. Νέο σπίτι», έγραφαν τα gifs που πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που κοινοποίησε.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved