Bo: Η αιχμηρή ανάρτησή του για το ειδύλλιο Καρολίνας- Μάριου Πρίαμου: «Παρακολουθώ τα πάντα»
Showbiz

Bo: Η αιχμηρή ανάρτησή του για το ειδύλλιο Καρολίνας- Μάριου Πρίαμου: «Παρακολουθώ τα πάντα»

Ο Bo, μετά απο όλα όσα εκτυλίσσονται στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με μια νέα ανάρτησή του, απάντησε και με το παραπάνω. 

Πριν από μερικές ημέρες, ο ράπερ είχε παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παραδέχτηκε πώς από εκεί και πέρα η σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα αποτελεί παρελθόν.

Ο Bo παρακολούθησε μαζί και με όλους τους τηλεθεατές όλα όσα βγήκαν στο φως στο επεισόδιο της Κυριακής από το Survivor All Star, όπου μέσα από αυτό μάθαμε για την νέο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί στον Άγιο Δομίνικο, ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Μια κάμερα της παραγωγής απαθανάτισε τους δυο παίκτες, από τις διαφορετικές ομάδες, να απομονώνονται σε μια καλύβα, ενώ οι σκηνές μεταξύ τους δεν παρέπεμπαν σε κάτι φιλικό.

Αντιθέτως. Ο Bo, που λίγο πριν μπει η Καρολίνα στο ριάλιτι επιβίωσης είχαν συνάψει ερωτική σχέση, είχε δηλώσει πώς όλα μεταξύ τους έχουν τελειώσει, ενώ για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη τόνισε πώς δεν περίμενε αυτήν την συμπεριφορά, μιας και ήταν φίλοι. Καθώς οι μέρες περνούν, ο ράπερ κρατά σιγή ιχθύος σε όλα όσα ακούγονται, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία σε story, γράφοντας: "Παρακολουθώ τα πάντα..."

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved