Γενέθλια Μάκη Παντζόπουλου: Η ηλικία, ο έρωτας με την Μενεγάκη, η Μαρίνα και το ξενοδοχείο στα Άχλα
Showbiz

Γενέθλια Μάκη Παντζόπουλου: Η ηλικία, ο έρωτας με την Μενεγάκη, η Μαρίνα και το ξενοδοχείο στα Άχλα

Γενέθλια έχει ο Μάκης Παντζόπουλος σήμερα, 29 Ιανουαρίου. Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη γίνεται 54 χρονών και θα τα γιορτάσει με την οικογένειά του.

Ο Μάκης Παντζόπουλος κατάγεται από τα Λειβάδια της Άνδρου, αλλά γεννήθηκε στο Λονδίνο. Τελείωσε τη σχολή Μωραΐτη. Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε έπειτα τις σπουδές του στον οικονομικό τομέα στη Νέα Υόρκη.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγόρασε ένα κτήμα στην Άνδρο όπου έφτιαξε μία υπέροχη μονάδα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, το Όναρ.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco και έχει μία κόρη την Μαρίνα με την Ελένη.

Το ζευγάρι κλείνει σε λίγες μέρες οκτώ χρόνια γάμου, ενώ μετρά δεκατρία χρόνια γνωριμίας και είναι στην καλύτερή του φάση! Η Ελένη και ο Μάκης επισημοποίησαν κρυφά τη σχέση τους πριν οκτώ χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη τους. Επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα αφού η σχέση τους, η οποία ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους υπήρξε... πρωτοσέλιδο!

Ο Μάκης έχει τρελή αδυναμία στην μονακόρη του, Μαρίνα.

Ο Μάκης και η Ελένη έχουν ανανεώσει την ξενοδοχειακή επιχείρηση, Όναρ στα Άχλα.

Οι νέες βίλες της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο και της Ελένης Μενεγάκη είναι άκρως εντυπωσιακές.

Οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τρία χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Δείτε φωτογραφίες του Μάκη με την Ελένη του στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved