Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αφοπλιστική απάντησή της για το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου- Καρολίνας!

Gossip-tv Team

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε για πρώτη φορά τηλεοπτικές δηλώσεις και έκανε λόγο για το ειδύλλιο μεταξύ Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Καρολίνας Καλύβα στο Survivor All Star

Φημολογείται έντονα ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, ωστόσο η ίδια κρατά σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε, μέσα από σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Γεια σου", τις πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά από την αποκάλυψη του ειδυλλίου μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με τον οποίο μάλιστα κι φημολογείται πώς είναι ζευγάρι. Η τραγουδίστρια μίλησε με αιχμηρό τόνο, λέγοντας πώς οτιδήποτε έχει γίνει θα πρέπει να το διαχειριστούν μόνοι τους και πώς τώρα δεν μπορούν να γνωρίζουν όλα όσα έχουν ακουστεί.

Μάλιστα, η Καρολίνα Καλύβα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και έχει ήδη ξεκινήσει να καταλαβαίνει την έκταση που έχει πάρει το όλο θέμα. Η Ελευθερία Ελευεθερίου είπε χαρακτηριστικά:

«Το παιχνίδι το παρακολουθώ, γίνεται μια πίεση από παντού. Ολοι θελουν να κανουν τη δουλειά τους. Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι»

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved