Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Απέκτησαν το σπίτι των ονείρων τους στον πιο αγαπημένο τους προορισμό
Showbiz

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Απέκτησαν το σπίτι των ονείρων τους στον πιο αγαπημένο τους προορισμό

Φαίνεται πως η σχέση της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη όχι μόνο πάει από το καλό στο καλύτερο αλλά έχουν ήδη να κάνουν πραγματικότητα τα κοινά τους όνειρα. 

Ένα από αυτά ήταν και η απόκτηση μιας εξοχικής κατοικίας σε έναν αγαπημένο τους προορισμό, το Μεγανήσι. Το ζευγάρι αποφάσισε να αποκτήσει εκεί το σπίτι των ονείρων του μιας και ο επιχειρηματίας κέντρων εστίασης ετοιμάζεται να αποκτήσει στο Βαθύ, έναν πολύ όμορφο τόπο στο νησί, ένα εστιατόριο με εκλεκτή κουζίνα και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας οι οποίοι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ήθελαν εδώ και καιρό να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα και τελικά, φαίνεται πως σύμφωνα με το Secret, τα κατάφεραν τώρα.

Απέκτησαν λοιπόν όμορφη εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, εκεί που πάντα επιλέγουν οι δυο τους να περνούν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Άλλωστε, ο Λάμπρος Λάζαρης κατάγεται από τη Λευκάδα η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο Μεγανήσι.

Πρόκειται για έναν υπέροχο προορισμό ο οποίος αποτελεί κάθε καλοκαίρι έναν από τους νούμερο ένα προορισμούς για τους τουρίστες, είτε Έλληνες είτε ξένους.

Ειδικά το Βαθύ, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο Ιόνιο που μοιάζει με έναν γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό που διαθέτει μία από τις πιο σύγχρονες μαρίνες, είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς επισκεπτών που διαθέτουν σκάφη. Εκεί ο Λάμπρος Λάζαρης ετοιμάζει ένα εστιατόριο που θα προσφέρει δυνατές γαστρονομικές εμπειρίες σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Εγχείρημα στο οποίο έχει την αμέριστη υποστήριξη της συντρόφου του η οποία μετά το τελευταίο γύρισμα του Σασμού φέτος το καλοκαίρι θα φύγει για Μεγανήσι προκειμένου να εγκατασταθεί εκεί και να αφοσιωθεί, μαζί με τον αγαπημένο της σε αυτή τη νέα επιχειρηματική προοπτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved