Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Πάνου Νάτση! Το βίντεο που «ραγίζει καρδιές»
Showbiz

Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Πάνου Νάτση! Το βίντεο που «ραγίζει καρδιές»

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Πάνου Νάτση και οι οικείοι του αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους που είχε ενσαρκώσει, βρέθηκαν σήμερα, στις 12,00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Σχιστού Νίκαιας για το ετήσιο μνημόσυνο

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου η οποία ακόμα δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο Πάνος δεν είναι ανάμεσά μας.

Ήταν η γυναίκα που τον στήριξε σε κάθε του βήμα και με την οποία ετοιμάζονταν παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Έτσι, ο ξαφνικός χαμός του από τροχαίο δυστύχημα πέρυσι τον Ιανουάριο στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου 2022 τη βύθισε στο απόλυτο πένθος, όπως βέβαια και όλους τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους θαυμαστές του που τον παρακολουθούσαν στην επιτυχημένη πορεία του στην υποκριτική.

Από τότε και μετά, η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου μας συγκίνησε αρκετές φορές με τις αποκαλύψεις της για την υπέροχη ζωή που μοιράζονταν αλλά και για τα σχέδια που έκαναν από κοινού για το μέλλον και που μέσα σε μία στιγμή έμελλαν να μείνουν ανεκπλήρωτα.

Η Διονυσία Γεωργιάδου αφού έκανε ανάρτηση ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το ετήσιο μνημόσυνο, ανέβασε και ένα βίντεο από παλιές ευτυχισμένες τους στιγμές. Η εικόνα τους ένα καλοκαίρι να τραγουδούν μαζί το τραγούδι «Εγώ και εσύ μαζί» δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στους followers της, οι περισσότεροι από τους οποίους έσπευσαν να τη στηρίξουν με τα μηνύματά τους.

Δείτε το παρακάτω:

Σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι τέλεσαν τρισάγιο στο μνήμα του, φανερά συγκινημένοι και μην μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως ο Πάνος δεν είναι πια εδώ. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved