Λιανός: Η οικογένειά του έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και είναι ξετρελαμένος- Αγκαλιές με την κόρη του!
Showbiz

Λιανός: Η οικογένειά του έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και είναι ξετρελαμένος- Αγκαλιές με την κόρη του!

O Γιώργος Λιανός, εδώ και λίγες εβδομάδες, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor All Star και τα τελευταία εικοσετράωρα η χαρά του είναι τεράστια, μιας και υποδέχτηκε στο νησί της Καραϊβικής στην οικογένειά του. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές, τον οποίο και παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και το Survivor All Star, που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Γιώργος Λιανός, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνκο, για τις ανάγκες του απαιτητικού ριάλιτι επιβίωσης, που είναι ένα project που όχι μόνο του αρέσει πάρα πολύ, αλλά βλέπουμε και πόσο του ταιριάζει και εν τέλει το απολαμβάνει μοναδικά τα τελευταία χρόνια. Οι τελευταίες ώρες είναι για τον παρουσιαστή ιδιαίτερες, μιας και έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο η αγαπημένη σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, μαζί με την κορούλα τους, την μικρή Βαλέρια, που η βάφτισή της πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας πανευτυχής μπαμπάς για την κόρη του, αλλά και για τα τρία ακόμα παιδάκια του, ενώ από τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media, τόσο τα δικά του, όσο και της Κωνσταντίνας Καραλέξη, αντιλαμβανόμαστε το πόσο μεγάλη αγάπη και αδυναμία έχει στην μικρούλα του, μιας και δεν την αφήνει στιγμή από την αγκαλιά του.

Το πρώτο στιγμιότυπο απεικονίζει μπαμπά και κόρη να αγκαλιάζονται τρυφερά, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Λιανός απαθανάτισε την μικρή Βαλέρια σε μια από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, με την μικρή να εξερευνεί το τοπίο μαζί με τους γονείς της και να ανυπομονεί για μια βουτιά στην θάλασσα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Καραλέξη:

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved