Τούνη- Αλεξάνδρου: Η πρώτη εκδρομή με τον λίγων ημερών γιο τους- Το υπέροχο τοπίο και τα... stories!
Showbiz

Τούνη- Αλεξάνδρου: Η πρώτη εκδρομή με τον λίγων ημερών γιο τους- Το υπέροχο τοπίο και τα... stories!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από λίγες μέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά, μιας και ήρθε στη ζωή ο μικρός τους πρίγκιπας.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της εγχώριας σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς με τον ερχομό του γιού τους, δεν σταματούν στιγμή να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και να αλληλοστηρίζονται.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τις τελευταίες μέρες, είναι ξετρελαμένοι, μιας και από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του, μιας και θέλουν να συμμετέχουν στο εκατό τοις εκατό στο μεγάλωμά τουκαι να μην χάνουν καμία στιγμή από την καθημερινότητά του. Από την πρώτη στιγμή, το ζευγάρι κατάλαβε ότι η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά, με τους δυο τους να ανυπομονούν να ξεκινήσουν την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν.

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες μέρες μετά από την επιστροφή της από το μαιευτήριο, ξεκίνησε και έκανε μερικά posts στα προσωπικά της προφίλ στα social media, μοιράζοντας με όλους της τους διαδικτυακούς φίλους την καθημερινότητά της με το γιο της, ο οποίος μπορεί να την έχει ξεθεώσει και να μην έχει άλλες δυνάμεις, αλλά συνάμα το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Σήμερα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, το ζευγάρι μαζί με τον μπέμπη τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους εκδρομή στην λίμνη Μπέλετσι, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ποστάρει μερικά stories αγκαλιά με το γιο του...

Δείτε τα video που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved