Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Με ένα story αποθέωσε τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή- Την αποκάλεσε βασίλισσα!

Gossip-tv Team

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πώς κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα, την επισκέπτεται στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα. 

Η αλήθεια είναι πώς η τραγουδίστρια πάντοτε βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της και φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, παρά το αυξημένο της, με επαγγελματικές υποχρεώσεις, πρόγραμμα.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη δεν είναι απλώς μαμά και κόρη, αλλά με τα χρόνια έχουν καταφέρει να χτίσουν μια πανέμορφη και ιδιαίτερη σχέση και οι δυο τους αλληλοστηρίζονται και ακούν η μια την άλλη. Τον τελευταίο καιρό, η Μελίνα, που πριν από κάποιους μήνες τελείωσε το σχολείο και είναι πλέον 18 ετών, έφυγε από την Ελλάδα και έχει εγκατασταθεί στο Λονδίνο για τις σπουδές της, ενώ όποτε της το επιστρέπει το πρόγραμμά της, έρχεται στην Ελλάδα, για να επισκεφθεί την οικογένειά της, αλλά και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Έτσι συνέβη λοιπόν και πριν από λίγες μέρες όταν η πανέμορφη κοπέλα ήρθε στην Ελλάδα για κάποιες μέρες και φυσικά επισέφθηκε το νυχτερινό κέντρο, όπου και εμφανίζεται η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον Χρήστο Μάστορα. Η Μελίνα καμάρωσε την μαμά της επί σκηνής και βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού ενώ φυσικά την απαθανάτισε κατά την έναρξη του προγράμματός της.

Σε σχετικό story που δημοσίευσε, την αποθέωσε γράφοντας: «When the Queen rises… – Όταν βγαίνει η βασίλισσα…».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved