Σαμπάνης: «Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, ε, την τρίτη πήρα τον δικηγόρο μου»
Showbiz

Σαμπάνης: «Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, ε, την τρίτη πήρα τον δικηγόρο μου»

Ο Γιώργος Σαμπάνης ξεκαθαρίζει ότι θέλει να απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά του και δεν ασχολείται γενικά με το τι λέγεται και τι γράφεται. Όταν όμως είδε ότι κάποια όριά του ξεπεράστηκαν, αποφάσισε να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα και αποφασιστικά. 

Όπως ο ίδιος εξομολογείται στο ΟΚ, πέρυσι το καλοκαίρι ένας επιδραστικός λογαριασμός στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα που δέχτηκε για ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιος και όπως ο ίδιος παραδέχεται, ήταν η μοναδική φορά που αποφάσισε να αντιδράσει άμεσα.

«Δεν θέλω να συζητήσω για αυτά γιατί το θέμα λύθηκε. Συγγνώμη, θέλω να μιλήσω αποκλειστικά για τη δουλειά μου κι αυτό δεν είναι μέρος της δουλειάς μου» είπε και συνέχισε: «Σε εκείνη την περίπτωση αναγκάστηκα να απαντήσω γιατί δεν γινόταν. Δεν μου αρέσει να γράφονται για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν».

Ο γνωστός τραγουδοποιός τόνισε: «Έχω αποφασίσει να μην απασχολώ παρά μόνο με τα θέματα της μουσικής μου. Για να έφτασα λοιπόν στο σημείο το περασμένο καλοκαίρι να απαντήσω σε κάτι ή να γράψω κάτι μετά από τόσα χρόνια, σημαίνει ότι ήταν πραγματικά κακόηθες, σε σημείο τέτοιο που θεώρησα ότι προσπαθεί να με δυσφημήσει με πολύ άσχημο τρόπο. Θεώρησα λοιπόν ότι πρέπει να με υπερασπιστώ. Κατάντησε αηδία. Καταρχάς ήταν τελείως τρελό. Παλαβό. Δεν μπορούσα να διαβάζω τέτοια πράγματα. Δεν ίσχυαν. Να ισχύει κάτι, να υπάρχει δηλαδή κάποιος καπνός, να πω, εντάξει, κάτι έκανα εγώ και κάτι κατάλαβαν.

Σε ένα γενικότερο επίπεδο δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται γιατί δεν προλαβαίνω και νιώθω ότι πολύ καλά κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω 7 δίσκους στα σκαριά. Δεν γίνεται να προλάβω. Πρέπει να φάω, να κοιμηθώ, να μιλήσω με τους στιχουργούς, να δω και δυο κολλητούς μου, να περάσω και λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το τι θα πει ο καθένας».

Και επεσήμανε: «Για να φτάσει λοιπόν στα αυτιά μου κάτι, πρέπει να είναι πολύ άσχημο. Πρέπει να αρχίσουν να με ρωτάνε όλοι. Δηλαδή εκεί απάντησα γιατί με πήρε η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν: “Παιδί μου, σε είδαν στον δρόμο και έπινες;”. “Ποιος εγώ; Γιατί πίνω ποτέ εγώ; Πώς ήπια τώρα;” τους είπα και μου απάντησαν: “Λένε ότι ήσουν πιωμένος”.

Μετά είδα ποιο άτομο έκανε αυτό το πράγμα και είπα “όπα”. Δεν γίνεται επειδή κάποιος έχει θέμα μαζί μου σε έναν άλλο τομέα να με κατηγορεί και να με κατακρίνει για να μου χαλάσει την εικόνα. Από πού και ως πού; Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, ε, την τρίτη πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά όταν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, θα πάω στα δικαστήρια, μπαμ».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved