Χρηστίδου: Συγκινεί το μήνυμά της για τον θάνατο της μαμάς της, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της
Showbiz

Χρηστίδου: Συγκινεί το μήνυμά της για τον θάνατο της μαμάς της, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί, η σημερινή μέρα (4/2) είναι αρκετά δύσκολη για τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας της που λάτρευε. 

Δυστυχώς αυτή η μαύρη μέρα συνέπεσε με την ημέρα γενεθλίων του πατέρα της που επίσης υπεραγαπά.

Η παρουσιάστρια, βαθύτατα θλιμμένη για τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας αλλά συγχρόνως και χαρούμενη για την ημέρα γενεθλίων του πατέρα της, με μήνυμά της θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τα συναισθήματά της και να αναφερθεί ιδιαίτερα στη μεγάλη αγάπη που μοιράζονταν οι γονείς της. Και τα λόγια είναι «μαχαιριά στην καρδιά»...

Συγκεκριμένα έγραψε:

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά..

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου… Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή.. τη μέρα αυτή τη διάλεξε.. την περίμενε.. Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας.. Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονείς σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος..
Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά.. ούτε έναν.. και ποιος να με πιστέψει..

Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας.. Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε.. «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες.. τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια.. κάθε μέρα.. η αγάπη.. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη.. Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο..

Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει.. Σας αγαπώ».

Την ανάρτησή της συνόδευε μία πολύ όμορφη φωτογραφία των γονιών της την εποχή που ήταν και εκείνοι νέοι, τη δεκαετία του '70.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved