Σολωμού: «Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι»
Showbiz

Σολωμού: «Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι»

Με το πηγαίο χιούμορ που τη διακρίνει και με διάθεση να τρολάρει τον εαυτό της και όσα λέγονται για εκείνη, η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για όλα. 

«Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Την αγαπώ την Έλενα. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας» είπε αρχικά η ηθοποιός αναφερόμενη σε μία δήλωσή της που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις όταν έκανε λόγο για γυναίκες Α και Β κατηγορίας όταν δέχονται την απιστία από τους συντρόφους τους.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει βία από τις σχέσεις της, η Μαρία Σολωμού είπε:

«Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολλή ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Όσο για τον Mente Fuerte και την επιμονή τόσο της ίδιας όσο και του γνωστού τράπερ να μην επιβεβαιώνουν τη σχέση τους, η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα και ότι υπάρχουν φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες και άλλες όχι.

Συνέχισε μιλώντας για τις σχέσεις που διατηρεί με τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της. Συγκεκριμένα η Μαρία Σολωμού είπε με χιούμορ:

«Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά γιατί είμαστε κατά της βίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved