Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι ερωτήσεις που δέχτηκε μετά από την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Μάστορα!

Gossip-tv Team

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι και πλέον είναι επίσημο, μιας και η ίδια η κοπέλα το παραδέχτηκε on camera, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου που δέχτηκε. 

Μετά από πολύ καιρό που ακούγονται διάφορα για τη σχέση τους και μάλιστα πολ΄θ πρόσφατα είχε βγει και η φήμη για τον χωρισμό τους, η Γαρυφαλλιά αποφάσισε να δώσει ένα τέλος και για αυτό μάλιστα πραδέχτηκε πώς με τον τραγουδιστή είναι σε σχέση και πώς είναι και πολύ καλά μαζί.

Το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, σε ρεπορτάζ της εκπομπής "Γεια σου" παρακολουθήσαμε ένα απόσπασμα από το Instagram της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, με την ίδια να απαντά στους followers της για την προσωπική της ζωή. Μερικοί ήταν εκείνοι που την ρώτησαν για τον αν είναι έγκυος, μετά το πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια να κάνει μια φάρσα στην αδερφή της, αλλά και αν σκέφτεται να κάνει τώρα οικογένεια. Ανάμεσα σε πολλά, ρωτήθηκε για το εάν θα έκανε τηλεόραση, με την ίδια να απαντά κατηγορηματικά πώς όχι, μιας και όπως είπε, είναι πολύ ειλικρινής για όλο αυτό το κομμάτι...

«Έχω σχέση. τα έχουμε πει αυτά. Δεν είμαι πολύ καιρό, λίγο είμαι, κάτι μήνες. Όχι παιδιά, δεν είμαι έγκυος, αν είναι δυνατόν. Μια πλάκα έκανα και το πήραν όλοι… Οικογένεια θέλω αλλά όχι τώρα. Τα κανάλια που με κηνυγάνε, δε θα με ξανακηνυγήσουν, τελειώσαμε με αυτό ελπίζω» αναφέρει στο βίντεό της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved