Τούνη- Αλεξάνδρου: Η κοινή selfie με τον μπέμπη τους- Αγκαλιά στο κρεβάτι χαζεύουν το λευκό τοπίο!
Showbiz

Τούνη- Αλεξάνδρου: Η κοινή selfie με τον μπέμπη τους- Αγκαλιά στο κρεβάτι χαζεύουν το λευκό τοπίο!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνούν την πιο υπέροχη φάση της ζωής τους, μιας και από τότε που ήρθε στη ζωή ο μπέμπης τους, δεν μπορούν με τίποτα να περιγράψουν την ευτυχία τους. 

Το ζευγάρι είναι ίσως από τα πιο ερωτευμένα της σόουμπίζ και από τότε που γεννήθηκε ο γιος τους, η χαρά τους δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε και μπορεί να αποτυπωθεί σε φωτογραφία.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα και οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα του μπέμπη τους, που ήρθε στη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα. Οι δυο τους δεν φεύγουν στιγμή από δίπλα του και η αλήθεια είναι πώς αυτό το μικρό πλασματάκι ήρθε να τους δέσει για πάντα.

Η Ιωάννα από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, καθημερινά ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς είναι η κατάσταση της υγείας της και το πώς προχωρά η εγκυμοσύνη της, ενώ από τότε που γέννησε μας περιγράφει πώς είναι η νέα της καθημερινότητα, ως νέα μανούλα πλέον και με το μωράκι της να την έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.

Σήμερα (5-2) με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, το σπίτι του ζευγαριού έχει περικυκλωθεί από ένα ολόλευκο τοπίο, το οποίο είναι μαγικό και άκρως ρομαντικό, κατάλληλο για αγκαλιές. Οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν στα ζεστά, έχοντας τον μικρούλη στην αγκαλιά τους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει την στιγμή. Ο ίδιος δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, με τον ίδιο, την Ιωάννα Τούνη και τον μπέμπη να είναι αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και να χαζεύουν το ολόλευκο τοπίο...

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved