Τούνη- Αλεξάνδρου: Αγκαλιά με τον μπέμπη τους στα χιόνια- Οι υπέροχες φωτό και το παρατσούκλι του!
Showbiz

Τούνη- Αλεξάνδρου: Αγκαλιά με τον μπέμπη τους στα χιόνια- Οι υπέροχες φωτό και το παρατσούκλι του!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη περνούν μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους μαζί με τον μπέμπη τους, που σε λίγες μέρες θα γίνει 30 ημερών. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι ο μικρός από τις πρώτες ώρες που γεννήθηκε, τους έχει ξετρελάνει.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες μέρες αφότου γέννησε η Ιωάννα στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται στην Αθήνα και απολαμβάνουν τις στιγμές με το μωράκι τους, μιας και οι δουλειές του Δημήτρη τον ήθελαν να βρίσκεται εδώ και όχι στη συμπρωτεύουσα. Οι δυο νέοι γονείς απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον μπέμπη τους, ο οποίος και μπορεί να τους έχει αλλάξει συλλήβδην την καθημερινότητα, αλλά τους έχει κάνει να νιώσουν και πρωτόγνωρα συναισθήματα, όπως εκείνα της αγάπης και της προστασίας.

Σήμερα (5-2) με το χιόνι να υπαρχει στην Αθήνα και σε πολλά μέρη να το έχει στρώσει για τα καλά, η Ιωάννα με τον Δημήτρη βγήκαν για μια πολύ κοντινή βόλτα, φορώντας τις φόρμες τους, ενώ ο μικρούλης ήταν συνεχώς στην αγκαλιά του μπαμπά του. Η Ιωάννα δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες τους, με την ίδια να γράφει στην λεζάντα: Δημήτρης + j. + νουνίτο = οικογένεια

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved