Δημήτρης Οικονόμου: Η δημοσιογράφος σύζυγός του και η ευτυχία με τα δύο παιδιά τους!
Showbiz

Δημήτρης Οικονόμου: Η δημοσιογράφος σύζυγός του και η ευτυχία με τα δύο παιδιά τους!

Ο Δημήτρης Οικονόμου που παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή Σήμερα με τον Άκη Παυλόπουλο, μακριά από τηλεοπτικά πλατό είναι ένας στοργικός πατέρας και σύζυγος. 

Μάλιστα η σύζυγός του τυγχάνει να είναι και εκείνη πολύ γνωστή δημοσιογράφος η οποία είναι μία αφοσιωμένη μητέρα για τα δύο παιδιά της αλλά και εργαζόμενη καθώς από μικρή είχε το μικρόβιο της δημοσιογραφίας μέσα της.

Ο λόγος για την Αλεξία Κουλούρη με την οποία ο Δημήτρης Οικονόμου έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Μαριάννα.

«Είµαστε µαζί για την ουσία και όχι για το φαίνεσθαι. Για να µοιραζόµαστε ό,τι έχουµε κοινό και όχι να ξοδευόµαστε. Έχουµε σχέση ουσιαστική, στηρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ως αυθύπαρκτες όµως προσωπικότητες, διατηρούµε από την αρχή της γνωριµίας µας µέχρι και τώρα αυτόνοµες επαγγελµατικές διαδροµές» είχε πει η Αλεξία Κουλούρη πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξή της για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η Αλεξία Κουλούρη έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αλλά για το μεταπτυχιακό της επέλεξε την Αγγλία, όπου το 1995, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο Πανεπιστήμιο του Southampton (MA Media Arts). Από νεαρή ηλικία είχε σχέση με τον χώρο αφού πατέρας της ήταν ο Δημήτρης Κουλούρης, ο λεγόμενος και ως "κυνηγός προσωπικοτήτων", αφού υπήρξε ίσως ο διασημότερος Έλληνας παπαράτσι.

Μάλιστα, θέλοντας να αξιοποιήσει το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο του πατέρα της, είχε γράψει το βιβλίο «Με στόχο τον Ωνάση». Από το Νοέμβριο του 2007, βρίσκεται στο Κανάλι της Βουλής και από εκεί ασκεί το επάγγελμά της που τόσο αγαπάει.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved