Τζούλια Αλεξανδράτου: Έγινε μαμά – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο
Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έγινε μαμά – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πανευτυχής και κρατώντας αγκαλιά την κόρη της, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα».

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, εδώ και πολλά χρόνια έχει μετακομίσει από την Ελλάδα στο εξωτερικό και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική με τον σύζυγό της.

Το πρώην μοντέλο, αν και μέχρι πρότινος είχε σχεδόν "εξαφανιστεί" από τα social media, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες, ενημερώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τους διαδικτυακούς της φίλους για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει όλο αυτόν τον καιρό.

«Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα...», είχε γράψει σε μια από τις αναρτήσεις της το καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved