Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα! Έφερε στον κόσμο τον γιο της!
Showbiz

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα! Έφερε στον κόσμο τον γιο της!

Μανούλα έγινε σήμερα (7/2) η Ελένη Φουρέιρα, έχοντας πάντα δίπλα της τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η Σούλα Γκλάμορους με δύο ιστορίες στο instagram.

«Καλέ γεννήθηκε και το μωρό Fuego. Να τους ζήσει» έγραψε στον συγκεκριμένο λογαριασμό ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.

Όπως είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό, η όμορφη τραγουδίστρια περίμενε αγοράκι.

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε νωρίτερα από ό,τι μάλλον θα περίμενε η ίδια και ο γιατρός της αφού είχε γίνει γνωστό ότι το μωρό θα ερχόταν στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Τελικά, το θαύμα της ζωής της ήρθε νωρίτερα και σίγουρα δεν το περίμενε καθώς η ίδια είχε ανεβάσει χθες φωτογραφίες της με αφορμή την κακοκαιρία Μπάρμπαρα ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως κρατάει ζεστή την κοιλιά της από το κρύο που έχει αυτές τις μέρες.

Ο τοκετός ήρθε νωρίς σήμερα το μεσημέρι και η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπά της που ήρθε για να αλλάξει για πάντα της ζωή της ίδιας και βέβαια του συντρόφου της Αλμπέρτο Μποτία.

Να θυμίσουμε ότι τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε το γλυκό μυστικό της όμως οι πρώτες φήμες είχαν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν καθώς είχε ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της. Όλα αυτά συνέβησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού. Η τραγουδίστρια κράτησε το μυστικό της μέχρι πριν από δύο μήνες όταν πόζαρε μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία στον κρεβάτι τους και με εκτεθειμένη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved