Γενέθλια για την Μελίνα Νικολαΐδη - Το πάρτι γενεθλίων στο Λονδίνο με τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή
Showbiz

Γενέθλια για την Μελίνα Νικολαΐδη - Το πάρτι γενεθλίων στο Λονδίνο με τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή

Στο Λονδίνο προκειμένου να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, Μελίνας Νικολαϊδη, βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε 19 χρονών και βρίσκεται στο Λονδίνο για να σπουδάσει υποκριτική, ιδίως πάνω στο μιούζικαλ με το οποίο θέλει να ασχοληθεί και έτσι η μαμά Δέσποινα όταν βρει ελεύθερο χρόνο ταξιδεύει ώστε να είναι κοντά της.

Μάλιστα, η 19χρονη Μελίνα είναι τρελά ερωτευμένη με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που την κάνει να επιστρέφει συχνά στην Ελλάδα, όμως αυτή τη φορά βρέθηκε στο πλευρό της η μαμά της για τα γενέθλιά της.

Το βράδυ της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τα γενέθλιά της σε εστιατόριο του Λονδίνου, με την Δέσποινα Βανδή να δημοσιεύει ένα τρυφερό βίντεο με την κόρη της που έσβηνε τα κεράκια!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

https://www.instagram.com/p/CoYbk0PoSJn

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου. Aπόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου», είχε γράψει η τραγουδίστρια στην κόρη της όταν είχε αποφοιτήσει.

Όσο για τη σχέση της κόρης της η τραγουδίστρια είπε στην τηλεοπτική κάμερα του ΑΝΤ1 και στο Πρωινό: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι. Είναι υπέροχο και αυτό θέλει ο κάθε γονιός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved