Καρράς: Άλλος άνθρωπος μετά την περιπέτεια της υγείας του! Έχασε πολλά κιλά & είναι αγνώριστος
Showbiz

Καρράς: Άλλος άνθρωπος μετά την περιπέτεια της υγείας του! Έχασε πολλά κιλά & είναι αγνώριστος

Ακμαίος και χαμογελαστός μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ο Βασίλης Καρράς, τον οποίο πλέον δύσκολα αναγνωρίζει κανείς καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Τη νέα του φωτογραφία είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου, Χάρη Λεμπιδάκη στο twitter.

Σε αυτή η ο αγαπητός τραγουδιστής ποζάρει με έναν φίλο του στη Θεσσαλονίκη και είναι αγνώριστος μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών του.

karras-(5).jpg

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης στη φωτογραφία.

Δες πώς είναι μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

karras-(6).jpg

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved