Σοφία Μανωλάκου: Τα 14 χρόνια σχέσης με τον Σπύρο Σπαντίδα, η νόσος του Κρον και οι Παγιδευμένοι
Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: Τα 14 χρόνια σχέσης με τον Σπύρο Σπαντίδα, η νόσος του Κρον και οι Παγιδευμένοι

H Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο της Παγιδευμένοι αλλά και για τις πρώτες δουλειές που έκανε στην τηλεόραση. 

Γύρισε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη συμμετοχή στην πρωινή εκπομπή Καλημερούδια που συμπαρουσίαζε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν από μερικά χρόνια στο Mega αλλά και για την εμφάνισή της στο παιχνίδι «Η εκδίκηση της ξανθιάς» που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας. Αναφερόμενη στην παρουσίαση, η Σοφία Μανωλάκου είπε: «Η παρουσίαση χρειάζεται ετοιμότητα, το μόνο κοινό που έχει ο παρουσιαστής με τον ηθοποιό είναι η «έκθεση»».

THE-2NIGHT-SHOW-MANWLAKOY-(1).jpg

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Δώρα στη σειρά Παγιδευμένοι, μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της όταν χώρισαν οι γονείς της.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου, εγώ και ο αδελφός μου πήγαμε να ζήσουμε με τον μπαμπά μου στις Κροκεές. Έγινε πολύ ομαλά όλο αυτό οπότε ήταν σαν φυσική εξέλιξη να πάω με τον μπαμπά. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα ‘επιλογής’. Εγώ ήμουν έντεκα και εκείνος εννιά.

Οι γονείς μου δεν είχαν διαμάχες, αλλά ευχόμουν να χωρίσουν γιατί έβλεπα ότι είναι δύο άνθρωποι που δεν ταίριαζαν» σχολίασε η Σοφία Μανωλάκου η οποία αποκάλυψε επίσης ότι στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Νομική. Επίσης αποκάλυψε ότι: «Ο Νικηφόρος Βρεττάκος (σ.σ. ο γνωστός ποιητής και πεζογράφος) ήταν αδελφός της γιαγιάς μου, της Σοφίας Βρεττάκου... Πρόλαβα να τον γνωρίσω, ήταν ο ποιητής της αγάπης».

Η Σοφία Μανωλάκου επίσης μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Σπύρο Σπαντίδα:

«Όταν γνώρισαν τον Σπύρο Σπαντίδα ήμουν 21 ετών. Είμαστε μαζί 14 χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε για τα σχέδιά της για γάμο ή για απόκτηση παιδιού, η ηθοποιός είπε:

«Στη σκέψη ότι μπορεί να κάνω παιδί σκέφτομαι αν θα μπορώ να το μεγαλώσω μόνη μου. Δεν θέλω να κάνω παιδί επειδή έχω έναν πολύ καλό πατέρα ή σύντροφο δίπλα μου.»

THE-2NIGHT-SHOW-MANWLAKOY-(3).jpg

Όσο για τη σχέση της με τον ηθοποιό σύντροφό της, η Σοφία Σπαντίδα είπε με χιούμορ: «Στη σχέση μου είμαι βολική και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό».

Συνέχισε μιλώντας επίσης για μία σπάνια αυτοάνοση ασθένεια από την οποία πάσχει αποκαλύπτοντας:

«Πάσχω από τη νόσο του Κρον, αλλά το έχω κρατήσει σε έναπολύ καλό επίπεδο. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved