Μελίνα Νικολαΐδη: Η πιο φανατική οπαδός του συντρόφου της - Η φωτό αγκαλιά!
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Η πιο φανατική οπαδός του συντρόφου της - Η φωτό αγκαλιά!

Την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης της με τον γνωστό βολεϊμπολίστα και πέρσοναλ τρέινερ Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη φαίνεται πως διανύει η Μελίνα Νικολαΐδη. 

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες.

Φυσικά, τον στηρίζει σε όλα, ειδικά χθες που ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης κατάφερε να κατακτήσει έναν πολυπόθητο στόχο του που ήταν η ομάδα στην οποία ανήκει στο βόλεϊ, η ΑΕΚ, να περάσει στην Α1 κατηγορία. Στόχο που μαζί με τους συμπαίκτες του κατέκτησε και φυσικά η Μελίνα ήταν στο πλευρό του για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του.

Ο αγώνας έγινε χθες και φυσικά η Μελίνα ήταν εκεί, φορώντας μάλιστα τη φανέλα με τον αριθμό και το όνομα του αγαπημένου της Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Μάλιστα, ο γνωστός βολεϊμπολίστας και πέρσοναλ τρέινερ ανέβασε φωτογραφία της αγαπημένης του με τη φανέλα του μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Εκεί βρέθηκαν και η Έλλη Κοκκίνου αλλά και η Δέσποινα Καμπούρη οι οποίες προπονούνται μαζί του για να διατηρούνται σε φόρμα.

Άλλωστε η Έλλη Κοκκίνου είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι εκείνη ήταν που γνώρισε τον Αλέξανδρο στη Δέσποινα και ύστερα εκείνος γνώρισε τη Μελίνα και απέκτησαν σχέση.

Ο ενθουσιασμός για τη νίκη της ομάδας έφερε και μία πολύ όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού στη δημοσιότητα καθώς δημοσιεύτηκε το πρώτο κοινό τρυφερό τους ενσταντανέ αγκαλιά και ευτυχισμένοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved