Μπραντ – Χριστόπουλος: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά! Η κρυφή εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη
Showbiz

Μπραντ – Χριστόπουλος: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά! Η κρυφή εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το ζευγάρι κρατά ήδη στα χέρια του το δεύτερο παιδάκι με το μικρό Χριστοπούλακι να είναι πλέον ο μεγάλος αδερφός!

brant-xaris-(4).jpg

Η εγκυμοσύνη της Αννίτας έμεινε κρυφή για εννιά ολόκληρους μήνες και την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής (31-03).

anabrand_297204432_1194386577796585_6035846425008250229_n.jpg

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Θεού θέλοντος. Οι προσευχές μας είναι καθημερινές», είχαν δηλώσει οι δυο γονείς σε σχετική ερώτηση για δεύτερο παιδάκι.

brant-xaris-(2).jpg

«Συγκινούμαι γιατί συνειδητοποίησα πόσο εμείς τα παιδιά δεν εκτιμάμε αυτά που κάνει η μητέρα μας μέχρι τη στιγμή που θα τα κάνουμε εμείς για κάποιον άλλον. Εκεί που παλιά τσαντιζόμουν με το παραμικρό με τη μαμά μου, τώρα έχω αποκτήσει κατανόηση και υπομονή. Θυμάμαι τη μητέρα μου να κλαίει σπαρακτικά όταν έφυγα από το σπίτι στα 19 μου κι εμένα να της λέω: "Μα πώς κάνεις έτσι;". Τώρα που είμαι εγώ μητέρα και μόνο η ιδέα ότι κάποια στιγμή -όπως είναι το φυσιολογικό- θα φύγει το παιδί μου από το σπίτι μου προκαλεί πανικό», έχει πει η Ανίτα για την μητρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved