Συγκινημένος ο Χάρης Χριστόπουλος στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του - Οι πρώτες φώτο
Showbiz

Συγκινημένος ο Χάρης Χριστόπουλος στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του - Οι πρώτες φώτο

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδάκι του, ένα υγιέστατο αγοράκι και η είδηση έγινε γνωστή αφού το μωράκι ήρθε στον κόσμο καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να το δημοσιοποιήσει.

brant-xristopoulos-(1).jpg

Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το μαιευτήριο, έχοντας στο πλευρό του τον γυναικολόγο – μαιευτήρα, Στέφανο Χανδακά.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», είπε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή Happy Day ενώ αποκάλυψε πως το μωράκι είναι αγόρι.

xaris-xristopulos-(2).jpg

«Ένα καταπληκτικό αγόρι», είπε εμφανώς συγκινημένος.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε ο ευτυχής μπαμπάς.

Όσο για το πώς κατάφεραν και έκρυψαν την εγκυμοσύνη;

brant-xristopoulos-(4).jpg

«Έχουμε περάσει όλες τις παραλίες της ανατολικής Αττικής, με καπέλα, σε στυλ Βλαχοπούλου, εγώ φόραγα μούσι αποκριάτικο. Δεν κάνω πλάκα», αποκάλυψε.

Δες το βίντεο και τις πρώτες φωτό του νεογέννητου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved