Μελίνα Νικολαΐδη: Παντρεύεται η κόρη της Βανδή - Η πρόταση γάμου από τον Αλέξανδρο και οι ετοιμασίες
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Παντρεύεται η κόρη της Βανδή - Η πρόταση γάμου από τον Αλέξανδρο και οι ετοιμασίες

Χαράς ευαγγέλια για τη Δέσποινα Βανδή αφού η κόρη της, η 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα. 

Η καλλονή κόρη της τραγουδίστριας και του πρώην συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη πρόκειται σύντομα να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της, μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε και στην οποία φυσικά απάντησε «I do».

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο γνωστός personal trainer και βολεϊμπολίστας της ΑΕΚ έζησαν πρόσφατα μία πολύ προσωπική και πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με άκρως ρομαντικό τρόπο.

alexandros-polyxroniadis-melina-nikolaidi.jpg

Μπορεί να μη γνωρίζουμε λεπτομέρειες όμως εκείνο που μετράει είναι πως η όμορφη Μελίνα είπε το πολυπόθητο «ναι» και ήδη κάνει όνειρα με τον σύντροφό της για να ζήσουν, όπως έχουν φανταστεί, την ωραιότερη μέρα της κοινής τους ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, λίγο μετά τη νίκη της ομάδας του Αλέξανδρου στο βόλεϊ, με την οποία εξασφάλισε τη θέση της στην Α' κατηγορία του αθλήματος, έφυγε για ένα ρομαντικό διήμερο εκτός Αθήνας για να απολαύσουν μαζί όμορφες στιγμές που είχαν και οι δύο ανάγκη.

Τότε ο Αλέξανδρος βρήκε την ευκαιρία και θέλησε να της κάνει έκπληξη, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι θέλει να είναι ξεχωριστός ο γάμος του και να μοιραστεί αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του μόνο με πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς. Γι' αυτό και αποφάσισε ο γάμος του, που θέλουν και οι δύο να γίνει σε ένα ρομαντικό σκηνικό, να γίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη μαγευτική Βενετία.

Άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν οι ετοιμασίες, όμως το σίγουρο είναι ότι τόσο η Μελίνα όσο και ο Αλέξανδρος ανυπομονούν για να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Καλή Πρωταπριλιά είπαμε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved