Τάσος Ιορδανίδης: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του – Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του – Έχει χάσει πάνω από 30 κιλά

Γκελ και στη μικρή οθόνη έχει κάνει τα δυο τελευταία χρόνια ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο τηλεοπτικός Μάνος Βρεττάκος από τη Γη της Ελιάς έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο φαν κλαμπ καθώς είναι ένας από τους πιο υπέροχους ήρωες που έχουμε συναντήσει σε τηλεοπτική σειρά.

Δυναμικός επιχειρηματίας, τρυφερός μπαμπάς και σύζυγος και πάντα με έναν καλό λόγο για όλους.

iordanidis-(9).jpg

Δεν είναι μόνο στη σειρά όμως έτσι ο Τάσος Ιορδανίδης, είναι έτσι και στην πραγματική του ζωή, στην οποία το μόνο που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια είναι η εικόνα του. Και τι εννοούμε με αυτό;

Ο Τάσος Ιορδανίδης μετά την καραντίνα, από την οποία έχουν περάσει δυο περίπου χρόνια, έχει μείνει μισός αφού έχει χάσει πάνω από τριάντα κιλά!

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, το έχει πει και ο ίδιος αλλά και οι φωτογραφίες πλέον «μιλούν» από μόνες τους.

iordanidis-(10).jpg

«Έχασα 30, πήρα 10 μέσα στην καραντίνα, ήμουν και είκοσι πάνω, πήγα στα 30 και κάποια στιγμή είπα κοίταξε να δεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου… Πρέπει λίγο να προσέχεις τον εαυτό σου είπα… και τα έχασα μέσα στην καραντίνα που είχα χρόνο…», είχε πει στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Δες τις φωτογραφίες με το πριν και το… μετά!

«Η Θάλεια Ματίκα σε όλες τις προκλήσεις με έσπρωξε για να πάρω φόρα, με έχει συγκρατήσει, έχει χαλινάρι, έχει γκρινιάξει, έχουμε διαφωνήσει και άλλες φορές έχω κάνει του κεφαλιού μου και βγήκε σε καλό και άλλες φορές δεν βγήκε σε καθόλου καλό. Βρέθηκα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σχέσης και φάνηκε ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα», έχει πει ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved