Άννα Πρέλεβιτς-Νικήτας Νομικός: Οι πρώτες εικόνες του παραμυθένιου γάμου τους!
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς-Νικήτας Νομικός: Οι πρώτες εικόνες του παραμυθένιου γάμου τους!

Πέρυσι τον Ιούνιο δέχτηκε πρόταση γάμου η Άννα Πρέλεβιτς από τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό με ένα υπέροχο μονόπετρο και σήμερα (27/5) το ζευγάρι αποφάσισε να ενώσει για πάντα τις ζωές του, θέλοντας να μοιραστεί με πολύ δικούς του ανθρώπους αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του. 

O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και από νωρίς ο Νικήτας Νομικός, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του Νίκο και Ούρσουλα Νομικού αλλά και την πανέμορφη αδελφή του, τη Δούκισσα Νομικού που κατέφθασε με την οικογένειά της στην εκκλησία περίμενε υπομονετικά τη νύφη.

Τη στιγμή που κατέφθασε η Άννα Πρέλεβιτς με ένα πολυτελές τζιπ όλα τα φωτογραφικά φλας στράφηκαν πάνω της με την ίδια να ξεπροβάλλει πανέμορφη από το αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, θρύλο του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Έλαμπε μέσα στο κατάλευκο και από δαντέλα νυφικό της που είχε επιλέξει καιρό πριν και που πράγματι ήταν παραμυθένιο.

Όταν έφτασε μπροστά στον γαμπρό και ο πατέρας της την παρέδωσε, η Άννα Πρέλεβιτς του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, με τη στιγμή να απαθανατίζεται από δεκάδες φωτογράφους.

Πολλοί μήνες ετοιμασίας

Η όμορφη νύφη ετοιμαζόταν εδώ και μήνες για να ζήσει όπως είχε ονειρευτεί την ημέρα του γάμου της και πράγματι ήταν όλα μαγικά.

anna-prelevich-gamos-(9).jpg

Είχε εμπιστευτεί την οργάνωση του γάμου της σε έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους και όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί, λαμβάνοντας φυσικά σοβαρά υπόψιν τη γνώμη του αγαπημένου της Νικήτα Νομικού, αδελφού της Δούκισσας Νομικού.

Η Άννα, λίγες μέρες πριν τον γάμο είχε περάσει αξέχαστες στιγμές με τις φίλες της στο bachelorette party που οργάνωσε μαζί με την αδελφή της Τέα σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα, δίπλα στη θάλασσα.

Ήθελε να κάνει το συγκεκριμένο πάρτι και να αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή ξεσαλώνοντας αρκετές μέρες πριν τον γάμο προκειμένου να είναι ξεκούραστη την ημέρα του γάμου της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε κοινή παρέα στις αρχές του 2021, όμως αρχικά κρατούσε τη σχέση του κρυφή. Τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα που τούς ήθελαν να είναι ζευγάρι και πλέον φτάνουμε δύο χρόνια μετά να τους καμαρώνουμε γαμπρό και νύφη στην εκκλησία.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved