Κάννες: Όταν η Ελένη Μενεγάκη περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την Τζέιν Φόντα και την Κάρλα Μπρούνι
Showbiz

Κάννες: Όταν η Ελένη Μενεγάκη περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την Τζέιν Φόντα και την Κάρλα Μπρούνι

Σήμερα ολοκληρώνεται επίσημα το 76ο φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και όπως πάντα έτσι και φέτος κυριάρχησαν οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Η διοργάνωση που έχει σαν στόχο να αναδείξει τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά ταλέντα, μας έχει χαρίσει αμέτρητες εικόνες από σταρς που τραβούν τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και Έλληνες celebrities να φτάνουν στις Κάννες και εμείς σήμερα θα σας πάμε πίσω στο 2018 και συγκεκριμένα στην 71 διοργάνωση όταν η Ελένη Μενεγάκη περπάτησε στο ίδιο κόκκινο χαλί με την Κάρλα Μπρούνι και την Τζέιν Φόντα.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είχε φωτογραφηθεί ανάμεσα σε μεγάλους σταρ στην Κρουαζέτ. Παρέα πάντα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να παρακολουθήσουν μαζί κινηματογραφικές πρεμιέρες, η Ελένη θύμιζε σταρ του Χόλυγουντ.

menegakh.jpeg

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο φεστιβάλ των Καννών το 2018 για πρώτη φορά και περπάτησε στο διάσημο κόκκινο χαλί, φορώντας μια κόκκινη δημιουργία των σχεδιαστών Mi Ro.

Η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Τζέιν Φόντα στις Κάννες!

Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηθοποιούς και συγκεκριμένα με την Τζέιν Φόντα η οποία παραχώρησε συνέντευξη και στην εκπομπή της. Οι δύο γυναίκες πόζαραν εκείνη την περίοδο και για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town.

Δες τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved